Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

FAQ


Ouders en/of begeleiders betalen 2.50 euro entree. Zij hebben de mogelijkheid om plaats te nemen op de tribune of in het café ' Hot Wings'. Daarnaast kunnen zij ook hun kinderen begeleiden bij de springkussens of andere activiteiten.

Wil je graag een verjaardagsfeest, familiefeest of schoolfeest op het Spring Spektakel vieren? Natuurlijk kan dit! Voor groepen vanaf 25 personen maken wij graag een speciaal arrangement. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@spring-spektakel.nl

Parkeren is gratis en rondom het Silverdome zijn voldoende parkeergelegenheden.

Geen feest zonder muziek! Leuke kinderliedjes worden afgewisseld met danspret. Verder zijn er ook diverse mascottes aanwezig.

De springkussens verschillen qua moeilijkheid, kinderen hebben hier vrije keuze in. Mochten ze een beetje hulp nodig hebben? Dat kan, er lopen toezichthouders rond in de zaal die de kinderen begeleiden op springkussens.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen. In Silverdome is eten en drinken verkrijgbaar.

Wij zijn 29 april t/m 3 mei geopend van 10.00 tot 17.00. De inlooptijd bepaal je zelf. Na het verlaten van het evenement, is het niet mogelijk om met hetzelfde ticket toegang te krijgen.

Kom jij gezellig langs om te Springen?

Tickets Kopen